+36 1 300 68 22 info@kraftwerkbau.hu

Szolgáltatások

TÁROLÓTARTÁLYOK

Vállalkozunk folyadékok (pl. nyersolaj, kőolajszármazékok, savas és lúgos közegek), valamint ipari gázok nagymennyiségű tárolására szolgáló tárolóparkok és egyedi tartályok (földfelszíni, földalatti) komplett kivitelezésére ötvözetlen és ötvözött acélokból, valamint ausztenites korrózióálló acélokból.

TECHNOLÓGIAI CSŐSZERELÉS

Vállalkozunk a különböző iparágak gyártófolyamataihoz kapcsolódó csőhálózati rendszereknek a legmagasabb szintű követelményeket is kielégítő megvalósítására, mindenekelőtt az olaj- és petrolkémiai ipar, a vegy- és gyógyszeripar, a feldolgozóipar, a környezetvédelem és a zöldenergia-termelés terén, ötvözetlen és növelt szilárdságú acélokkal, gyengén ötvözött melegszilárd és hidrogénnyomásálló acélokkal és ausztenites korrózióálló acélokkal.

ACÉLSZERKEZETEK

Vállalkozunk könnyű- és nehézacélszerkezetek, mint pl.: kazán- és kémény-acélszerkezetek, csőhídi-acélszerkezetek, készüléktartó állványok, pódiumok, valamint járdák gyártására és helyszíni szerelésére, ötvözetlen és növelt szilárdságú acélokból.

ERŐMŰ SZERELÉS

Vállalkozunk erőmű-beruházások és rekonstrukciók alap- és kiszolgáló létesítményeihez kapcsolódó technológiai rendszerek és tartószerkezetek előgyártására és helyszíni szerelésére.

NEHÉZBERENDEZÉSEK

Vállalkozunk különböző iparágak területén nagytömegű egyedi berendezések (pl.: szivattyúk, tartályok, kolonnák, filterek, stb.), valamint nagytömegű elemekből álló gépsorok (pl.: szállítószalagok, hengersorok, stb.) telepítésére, pontos beállítására és helyszíni szerelésére.

HIDRAULIKAI RENDSZEREK

Vállalkozunk egyedi berendezések, technológiai gyártósorok nagynyomású működtető hidraulikai rendszereinek kivitelezésére, üzembehelyezésére.

GENERÁLKIVITELEZÉS

ZÖLDENERGIA

AKIKNEK MÁR DOLGOZTUNK: